گشترش و توسعه انواع سایت

  • ۰
  • ۰

معرفی کنتاکتور اشنایدر در نمایندگی اشنایدر

کنتاکتور اشنایدر تجهیزی پرکاربرد در صنعت برق می‌باشد و در ولتاژها و جریان‌های مختلفی در بازار ارائه می‌شوند.کنتاکتور یک دستگاه سوئیچیگ (کلید زنی)  الکتریکی است که برای خاموش و روشن کردن یک مدار الکتریکی از آن استفاده می‌شود.کنتاکتور ساختاری به هم پیوسته دارد و به راحتی قابل نصب است.کنتاکتور ها یک نوع خاص از رله ها  هستند. اما یک تفاوت پایه ای بین کنتاکتور و رله وجود دارد و آن این ست که کاربرد کنتاکتور بیشتر در دستگاه‌هایی است که ظرفیت تحمل جریان بالاتری دارند درحالیکه رله برای دستگاه‌هایی با جریان پایین تر مورد استفاده قرار می‌گیرند.به طور معمول کنتاکتور دارای چندین کنتاکت می‌باشد. کنتاکت‌ها بیشتر از نوع کنتاکت باز هستند. و همین کنتاکت‌ها هستند که قدرت عملکردی را در زمانی که بوبین کنتاکتور برق دار شده است برای بار فراهم می‌کنند.


اجزای موتور کنتاکتور اشنایدر

اجزای کنتاکتور اشنایدر دارای سه بخش است :

کنتاکت

کنتاکت یا تیغه یکی از مهم‌ترین اجزای کنتاکتور است که در اصل وظیفه انتقال جریان در کنتاکتور را به عهده دارد. کنتاکت‌ها شامل کنتاکت قدرت، کنتاکت کمکی و فنرهای کنتاکت است.

کویل کنتاکتور

کویل نیروی محرکه ای را برای بستن کنتاکت‌ها ایجاد می‌کند.

محفظه

محفظه فریمی است که در آن کنتاکت‌ها و کویل قرار گرفته‌اند. جنس محفظه معمولاً از مواد عایقی همچون باکالیت، پلی کاپرولاکتام ، پلیمرهای گرماسخت یا ترموست ساخته می‌شود و برای محافظت و عایق بندی کنتاکت‌ها و ایجاد حفاظت در هنگام تماس با کاربر طراحی شده است کنتاکتور اشنایدر الکتریک ارای یک فریم بر روی محفظه است که با برداشتن آن می‌توان کنتاکت‌های کمکی را نصب کرد.

این فریم برای محفاظت کنتاکتور در برابر گرد و خاک، چربی، انفجار و شرایط آب و هوایی خاص در نظر گرفته شده است. کنتاکت اصلی و کنتاکت کمکی از نظر ساختار مشابه یکدیگر است اما عملکرد متفاوتی دارند. از کنتاکت اصلی برای قطع و وصل مدار الکتریکی در توان بالا استفاده می‌شود. اما کنتاکت‌های کمکی عملکرد کنترلی دارند و سیگنال خروجی تولید می‌کنند. همچنین می‌توان از طریق کنتاکت‌های کمکی ابزارهای دیگر مثل رله را به کنتاکتور متصل کرد یا چندین کنتاکتور را به طور سری یا موازی به یکدیگر وصل کرد.

ساختار کنتاکتور اشنایدر

کنتاکت ها ، تیغه ها و تیغه های کمکی و بدنه از اجزای سازنده کنتاکتور هستند . کنتاکتور ها بر اساس کاربردی که دارند ولتاژ مختلفی دارند که در رنج 12 تا 230 ولت قرار دارند.
اندازه و فرکانس از دیگر ویژگی هایی می‌باشد که کنتاکتور ها را از یک دیگر متمایز می‌کند.


 

کنتاکتور اشنایدر

 

بوبین کنتاکتور اشنایدر

به سیم پیچی گفته می‌شود که میدان مغناطیسی تولید میکند ، این قطعه این کار را با استفاده از جریان الکتریکی انجام میدهد . بخاطر ساختار بوبین هنگامی که جریان قطع و وصل می‌شود. بوبین های کنتاکتور های اشنایدر در دو نوع باز و وکیوم موجود میباشد

پلاتین کنتاکتور اشنایدر

پلاتین کنتاکتور که از دو بخش ثابت و متحرک تشکیل که ثابت ان از 6 تکه و متحرک آن از 3 قسمت تشکیل می‌شود . یکی از عوامل عمر مفید بالای کنتاکتور های اشنایدر استفاده از الیاژ نقره و مواد با کیفیت در ساخت این پلاتین است . همچنین این پلاتین ها تعویض پذیر هستند و در صورت بروز هرگونه مشکل میتوانید آنها را تعویض کنید.


مشخصات کنتاکتور اشنایدر

کنتاکتور اشنایدر طیف وسیعی از کنتاکتورهای معکوس و سوئیچ‌های مغناطیسی الکتریکی را دربرمی‌گیرد که برای ایجاد و شکست جریان برای کاربردهای مختلف از جمله IEC و NEMA طراحی شده‌اند. از مزایای آن‌ها می‌توان به قابلیت اطمینان بالا و عمر مکانیکی و الکتریکی طولانی اشاره کرد. این محصول دارای مجموعه‌ی کاملی از لوازم جانبی برای کنترل موتور و بار است.

برخی از مشخصات کنتاکتورهای اشنایدر عبارت اند از :

  • ترمینال
  • حامل کنتاکت ثابت لازم است که بگوییم این قسمت باید دارای درجه عایقی مناسبی باشد.
  • کنتاکت های ثابت و متحرک به منظور بالا بردن ضریب اطمینان در مقابل کار زیاد از پوشش اکسید نقره در روی آن‌ها استفاده می‌شود.
  • صفحه فلزی انتهایی برای نصب قسمت‌های ثابت روی آن
  • بوبین کنتاکتور
  • حامل کنتاکت‌های متحرک
  • قسمت کنترل جرقه
  • ترمینال‌های ورودی و خروجی
  • سیستم هسته آهنی ثابت و متحرک

ادامه مقاله کنتاکتور اشنایدر : https://schneidersanat.com/product-category/contactor-switches/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی