گشترش و توسعه انواع سایت

  • ۰
  • ۰

کلید محافظ جان اشنایدر 

کلید محافظ جان اشنایدر همان کلید نشت جریان است این کلید کارش این است که وقتی سیم های رفت و برگشت یا نول و فاز با هم اختلاف ولتاژی داشته باشند منجر به قطع مدار می شود.

اختلاف پتانسیل در سیم های رفت و برگشت به وجود آمدن جریان نشتی می باشد که در این موقع توسط کلید محافظ جان تشخیص داده می شود و مدار را قطع نموده و از بروزه آتش سوزی و برق گرفتگی جلو گیری می کند.


اشنایدر از بهترین تولید کنندگان کلید محافظ جان

شرکتی فعال در حوزه برق صنعتی می‌باشد که در سال 1836 توسط جوزف اوژن اشنایدر تاسیس شد . این شرکت که چند ملیتی می‌باشد دفتر مرکزی آن در فرانسه قرار دارد . کنتاکتور ، کلید های اتوماتیک ، کلید های مخافظ جان و …. از انواع محصولات این شرکت می‌باشند . اشنایدر صنعت نمایندگی فروش اشنایدر در ایران می‌باشد


مزایای کلید محافظ جان اشنایدر

از مهم ترین ویژگی ها و مزایای کلیدهای محافظ جان اشنایدر می توان به جلوگیری از آتش سوزی و خطراتی از این قبیل اشاره کرد که در اثر وجود جریان نشتی رخ میدهد . با استناد به اینکه جریان ۵/۰ آمپری می‌توان باعث بروز آتش سوزی شود، کلید محافظ جان اشنایدر از خطر برق گرفتگی با تشخیص جریان نشتی و قطع جریان ورودی، مانع از بروز آتش سوزی می‌شود. از این رو از آنجا که در صورت وجود جریان نشتی در بدنه وسائل برقی و یا سیستم سیم کشی ساختمان، این جریان به مرور زمان زیاد می‌شود و احتمال سوختن وسایل برقی و سیستم سیم کشی ساختمان را افزایش میدهد لذا استفاده از کلیدهای حفاظت از خطر برق گرفتگی، با توجه به کاهش میزان هدر رفتن انرژی الکتریکی و برق مصرفی. صرفه جوئی اقتصادی را نیز به همراه خواهد داشت.

انواع کلید محافظ جان اشنایدر

کلید محافظ جان انواع مختلفی دارد که عبارت است از :
کلید های محافظ جان سری AC که جریان باقی مانده نشتی که شکل موج متناوب ac دارد تشخیص می‌دهد ، کلید های سری A که علاوه بر تشخیص مورد نشتی با شکل موج متناوب ac نشتی مستقیم ضربان دار پالسی را نیز تشخیص میدهند ، کلید های سری B که تفاوت انها با تیپ a فرکانس کاری 50 تا 1 مگاهرتز می‌باشد

کلیدهای محافظ جان اشنایدر به سه نوع تقسیم می‌شود:

  1. محافظ جان (RCD) Residual-Current Device
  2. محافظت کامل از افراد و تجهیزات RCCB) Residual-Current Circuit Breaker)
  3. قطع جریان نشتی با حفظت اضافه بار یا محافظ جان ترکیبی Residual Current Circuit Breaker With Over Protection (RCBO)

· RCD

کلید RCD کلید محافظ جان است که به‌صورت تفاضلی جریان را اندازه‌گیری می‌کند. خصوصیات خوب این نوع کلیدها، سرعت عملکرد بالا می‌باشد.

· کلید محافظ و قطع کننده مدار RCCB

این کلیدها در ۳ تیپ عرضه می‌شود:

  • تیپ A:

این تیپ که دارای ولتاژ کاری ۲۰۰-۴۰۰ V می‌باشد، امکان تشخیص شکل موج AC و DC پالسی را دارد.

رنج جریان نشتی: ۰.۰۱ – ۰.۰۳ – ۰.۱ – ۰.۳ – ۰.۵ آمپر

  • تیپ AC

این تیپ دارای ولتاژ کاری ۲۰۰-۴۰۰ V با شکل موج AC است.

رنج جریان نشتی: ۰.۰۱ – ۰.۰۳ – ۰.۱ – ۰.۳ – ۰.۵ آمپر

  • تیپ B

این تیپ دارای ولتاژ کاری ۲۰۰-۴۰۰V با شکل موج AC و DC پالسی تا فرکانس ۱mhz است.

رنج جریان نشتی: بین ۰.۰۳ تا ۰.۳ آمپر

· کلیدهای RCBO

RCBO مخفف عبارت Residual Current Circuit Breaker With Over Protection، به معنای لغوی کلیدهای قطع جریان نشتی با حفاظت اضافه بار می‌باشند. این کلیدها علاوه بر حفاظت جریان نشتی که وظیفه اصلی آن‌هاست، حفاظت در برابر جریان اضافه بار را نیز بر عهده دارند. کلمه RCBO بیشتر در اروپا رواج دارد.

این کلیدها برای قطع مدار در برابر اضافه‌بار و اتصال کوتاه طراحی نشده‌اند. گونه دیگری از این کلیدها که افزون بر جریان نشتی به اضافه‌بار هم واکنش نشان می‌دهند RCBO نامیده می‌شوند. RCD ممکن به در اشاره به کلیدهای RCCB و RCBO به کار رود، که البته می‌توان آن‌ها را از انواع RCD در نظر گرفت؛ اما نباید آن‌ها را با کلیدهای ELCB که به ولتاژهای سرگردان حساس است اشتباه گرفت.

مظالعه ادامه مقاله محافظ جان اشنایدر : https://schneidersanat.com/product-category/residual-current-circuit-breaker/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی